Un tânăr din Bilca băut bine a fost oprit de polițiști și acum e cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Toate subunitățile de poliție din județul Suceava au desfășurat în acest sfârșit de săptămână acțiuni pentru identificarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice, alcoolul la volan fiind una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, în cadrul activităților organizate la nivelul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost executate activități de control al traficului rutier, ocazie cu care la ora 12:00, echipajul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control autoturismul marca Ford Focus  ce se deplasa pe raza comunei Bilca pe drumul public D.J. 178 C din direcția Bilca spre  Frătăuții Noi. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr din Bilca.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest din dotarea Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, ocazie cu care s-a constatat că rezultatul testului efectuat a fost 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere concentrația de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice.

În acest caz se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de ”Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe‟ .


Intră acum și în grupul de