Acasă Social Un tânăr băut și fără permis circula haotic între Fetești și Adâncata....

Un tânăr băut și fără permis circula haotic între Fetești și Adâncata. Polițiștii au fost sesizați de situație prin 112


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din Adâncata este cercetat penal pentru că a condus un autoturism băut și fără permis.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un conducător auto circulă haotic cu autoturismul pe drumul public dintre satele Fetești și Adâncata și este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.



 Patrula din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, s-a deplasat pe DN 29A, pe raza satului Adâncata, unde la ora 18.20, a fost identificat autoturismul în cauză.

Polițiștii au solicitat oprirea autoturismului prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, iar după ce s-au prezentat și declinat calitatea lucrătorii de poliție au solicitat conducătorului auto să prezinte pentru control documentele personale și ale autoturismului.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 28 ani din Adâncata care s-a constatat că emana halenă alcoolică. A fost testat de mai multe ori cu aparatul etilotest fără a rezulta vreo valoare întrucât șoferul nu sufla în mod corespunzător în aparatul etilotest.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat că șoferul figurează cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilorde conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version