Bilanțul de weekend al jandarmilor suceveni: Au depistat tăieri ilegale de arbori la Marginea, confiscat haine contrafăcute și țigări de contrabandă, dar și aplicat amenzi de 8.000 lei, inclusiv în contextul Covid-19


Intră acum și în grupul de

Jandarmeria Suceava a informat că în weekendul 16-17 octombrie a desfășurat mai multe acțiuni și controale în urma cărora jandarmii au amendat persoanele care nu au respectat măsurile anti-Covid, au constat o infracțiuni silvică, au confiscat țigări de contrabandă și haine contrafăcute.

Potrivit IJJ Suceava, în timpul acțiunilor au fost aplicate 22 de amenzi, în valoare totală de 7.800 lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, proferarea de injurii, participarea la scandal, refuzul de legitimare, nepurtarea măștii de protecție în spații publice închise și deschise, precum și circulația nejustificată în intervalele orare în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă.

Foto: IJJ Suceava

De asemenea, au fost organizate acțiuni de prevenire pe linie silvică, împreună cu Garda Forestieră Suceava și Ocolul Silvic Marginea, în urma cărora, a fost constatată o infracțiune de tăiere ilegală de arbori.

Totodată, jandarmii suceveni au confiscat haine susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 2.000 de lei, dar și peste 55 pachete de țigări, despre care există suspiciunea că provin din activități de contrabandă.

„Jandarmeria Suceava are ca scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prin sporirea numărului de patrule, precum și intensificarea acțiunilor de prevenire în zonele pretabile săvârșirii infracțiunilor și contravențiilor”, a subliniat IJJ Suceava.


Intră acum și în grupul de