Cadavrul unui bărbat, depistat într-o pădure greu accesibilă din Marginea


Intră acum și în grupul de

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o zonă greu accesibilă a pădurii denumite populat „Șoarecu” din comuna Marginea. Polițiștii au deschis dosar penal privind „ucidere din culpă” și încearcă să stabilească identitatea bărbatului.

Cadavrul a fost observat de către un motociclist care se plimba prin pădurea administrată de către OS Marginea în cursul zilei de duminică, 17 octombrie.

Motociclistul a observat o persoană întinsă pe pământ, cu fața în jos. Presupunând că cel mai probabil persoana este decedată, motociclistul a apelat 112.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii nu au putut stabili identitatea cadavrului, nefiind găsite documente de identitate sau ale bunuri care ar putea ajuta în acest sens.

În schimb, s-a constatat că este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care avea o înălțime de aproximativ 1.60-1.70 cm, greutate de 60-65 kg, păr cărunt, constituție atletică, barbă de dimensiune medie, căruntă, fără semne particulare, fiind îmbrăcat cu o pereche de pantofi tip sport, culoare albastru, pantaloni din material textil de culoare verde deschis, bluză de culoare gri cu negru și o căciulă de culoare gri.

Pe cadavrul nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului, însă cauza reală a decesului va fi stabilită de legiști. Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal privind ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de