Val de agresiuni, duminica, în localurile sucevene: Un tânăr a fost bătut într-un bar din Ițcani pentru că nu a răspuns la salutul unor clienți


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de duminică, 18 octombrie, în județul Suceava au fost înregistrate mai multe cazuri de violență ce au avut loc în localuri.

Pretextele agresiunilor produse duminica sunt diverse. De exemplu, un tânăr (26 ani) din Suceava a fost lovit de alți doi tineri supărați că primul nu le-a răspuns la salut. Cazul a avut loc lângă un bar din cartierul Ițcani, unde își petreceau timpul tinerii. După ce l-au lovit pe tânărul de 26 ani în fața barului, agresorii au fugit. Ulterior, ambii au fost identificați, fiind cercetați penal.

Tot în fața unui bar a fost agresat un alt sucevean, în vârstă de 45 ani. Agresiunea s-a produs în localitatea Ciprian Porumbescu, în urma unui conflict spontan. Concret, suceveanul a avut o discuție contradictorie cu un localnic de 54 ani, iar când argumentele verbale s-au epuizat, bărbatul de 54 ani a decis să rezolve disputa prin forță fizică. Acest gest i-a adus dosar penal.

Tot în fața unui local a fost lovit un bărbat din Brodina. El a fost agresat de doi localnici, tată și fiu, din cauza unor neînțelegeri mai vechi. Ca și în cazurile precedente, cei doi agresori s-au ales cu dosare penale pentru „lovirea sau alte violențe”.

În cel din urmă caz, înregistrat în comuna Moldovița, agresorul este cercetat penal pentru distrugere. Mai exact, un tânăr (20 ani) din Moldovița a distrus geamul unui local din localitate fiind supărat că a fost dat afară din bar.

Tânărul a venit în local fiind deja băut bine. El a continuat să consume băuturi alcoolice, iar la un moment dat s-a certat cu un alt client. Din acest motiv, vânzătoarea i-a scos pe cei doi din local, fapt pentru care „s-a răzbunat” tânărul de 20 ani.

Fapta i-a adus nu doar dosar penal, ci și o amendă  de 200 lei pentru provocarea de scandat.


Intră acum și în grupul de