Arest preventiv pentru un bărbat din comuna Slatina care și-a înjunghiat soția cu un cuțit în urma unui conflict izbucnit pe fundalul consumului de alcool


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Slatina a fost arestat preventiv după ce și-a agresat soția având intenția să o ucidă, a informat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Agresiunea s-a produs în data de 9 octombrie. „Pe fondul stării de ebrietate în care se afla, inculpatul, folosind  un cuţit, a exercitat asupra soţiei sale acte de violenţă în zone vitale, cu intenția de a-i suprima viața și consecinţa producerii unor leziuni grave acesteia”, așa au descris procurorii fapta.

Foto simbol

Femeia a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

În data de 20 octombrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru săvârşirea infracțiunii de „tentativă la violenţă în familie”.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a bărbatului.

de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru 30 de zile, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, emiţând mandat de arestare.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava nu a oferit alte informații, precizând că: „având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză”.


Intră acum și în grupul de