Acasă Social Arest preventiv pentru un bărbat din comuna Slatina care și-a înjunghiat soția...

Arest preventiv pentru un bărbat din comuna Slatina care și-a înjunghiat soția cu un cuțit în urma unui conflict izbucnit pe fundalul consumului de alcool


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Slatina a fost arestat preventiv după ce și-a agresat soția având intenția să o ucidă, a informat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Agresiunea s-a produs în data de 9 octombrie. „Pe fondul stării de ebrietate în care se afla, inculpatul, folosind  un cuţit, a exercitat asupra soţiei sale acte de violenţă în zone vitale, cu intenția de a-i suprima viața și consecinţa producerii unor leziuni grave acesteia”, așa au descris procurorii fapta.

Foto simbol


Femeia a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

În data de 20 octombrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru săvârşirea infracțiunii de „tentativă la violenţă în familie”.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a bărbatului.

de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru 30 de zile, formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, emiţând mandat de arestare.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava nu a oferit alte informații, precizând că: „având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version