Alți doi suceveni au fost accidentați de mașini, la Fălticeni și Vatra Dornei. Ambii pietoni traversau străzile regulamentar


Intră acum și în grupul de

Încă doi pietoni din județul Suceava au ajuns la spital după ce au fost loviți de mașini. Cele două accidente au avut loc luni, 25 octombrie, la Fălticeni și Vatra Dornei. Reamintim că duminică, alte două persoane au ajuns la spital fiind accidentate de mașini, la Vatra Dornei și Verești.

De data aceasta, ambii pietoni traversau străzile regulamentar (duminică, pietonul de la Vatra Dornei traversa regulamentar, pe când cel de la Verești neregulamentar).

Foto simbol

Accidentul de la Vatra Dornei s-a produs în jurul orei 10:00, pe strada Calea Transilvaniei, exact ca și duminică. Astfel, un localnic (50 ani) conducea autoturismul Toyota pe strada Prieteniei. La un moment dat el a virat pe strada Calea Transilvaniei unde a surprins și accidentat un bărbat (68 ani) din Brăila care traversa strada pe o trecere pentru pietoni. Bărbatul a ajuns la spital cu două contuzii, la gleznă și genunchi.

Peste aproximativ o oră și jumătate, o femeie (57 ani) din Fălticeni a fost lovită de o mașină condusă de un alt localnic (37 ani) în timp ce traversa strada Revoluției din municipiu.

În acest caz pietonul a avut de suferit mai mult. Femeia a fost transportată la SJU Suceava cu „TCC minor, escoriație  buza superioară, contuzie membru sup. drept, contuzie genunchi drept” (3-4 zile de îngrijiri medicale).

Ambii șoferi sunt cercetați penal pentru „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de