Vicovu de Sus: Pieton accidentat de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului. El a refuzat testarea pentru alcoolemie deși era vizibil băut


Intră acum și în grupul de

Încă un pieton a fost accidentat de o mașină în județul Suceava, de data aceasta pe raza orașului Vicovu de Sus. Acesta este al șaselea accident cu implicarea pietonilor produs în ultimele patru zile.

Evenimentul a avut loc miercuri, 27 octombrie, în jurul orei 19:00. Concret, un localnic (56 ani) se deplasa în calitate de pieton pe marginea părții carosabile a străzii Calea Cernăuți, pe direcția frontierei de strat către centrul orașului Vicovu de Sus.

Pe un sector de drum în curbă, prevăzut cu iluminat public stradal, el a fost acroșat de autoturismul marca Volkswagen Passat, condus de către un localnic de 23 ani, care circula pe direcția centrul orașului Vicovu de Sus spre frontiera de stat.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. Bărbatul a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, fiind diagnosticat preliminar cu „traumatism ușor produs prin accident rutier la nivelul membrului inferior stâng”, acesta refuzând testarea cu aparatul alcooltest deși emana halenă alcoolică.

La rândul său, șoferul nu era băut.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Context:


Intră acum și în grupul de