Incendiul din Țolești a fost provocat chiar de proprietarul locuinței care suferă de afecțiuni psihice. Prejudiciul a fost estimat la 50.000 lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au stabilit identitatea persoanei care a incendiat o locuință din satul Țolești, comuna Forăști. Este vorba chiar despre proprietarul ei, un bărbat de 47 ani.

Reamintim că incendiul a avut loc în dimineața de 28 octombrie. Potrivit ISU Suceava, focul a distrus în totalitate casa de locuit și o anexă. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 50.000 lei.

Foto: ISU Suceava

În cadrul cercetărilor, o vecină a bărbatului a declarat că l-a văzut cum acesta a dat foc intenționat unor lemne de foc situate lângă locuință, iar flăcările s-au extins rapid la locuință.

Totodată, soția proprietarului a declarat că bărbatul suferă de mai mult timp de afecțiuni psihic pentru care trebuie să urmeze tratament de specialitate, dar pe care nu l-a mai luat de aproximativ o lună.

Drept urmare, bărbatul este cercetat penal pentru „distrugere prin incendiere” și a fost internat în Secția Psihiatrie Burdujeni din cadrul Spitalului Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de