Doi șoferi suceveni băuți au fost reținuți sâmbătă: Unul s-a comportat agresiv cu polițiștii, iar altul a condus la o zi după ce a fost lăsat fără permis tot pentru conducerea sub influența alcoolului. Alți trei suceveni băuți au fost prinși în aceeași zi


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de sâmbătă, 30 octombrie, doi șoferi suceveni au ajuns în arestul IPJ Suceava. Ambii au condus mașini sub influența băuturilor alcoolice.

Primul a fost prins dimineața, pe DN 17. Bărbatul a fost oprit pentru a condus cu 72 km/h în localitatea Poiana Stampei.

Verificările au arătat că localnicul deține o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, eliberată la data de 30.10.2021, fără drept de circulație. Permisul i-a fost reținut după ce a fost prins în trafic având 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar penal.

De data aceasta, bărbatul avea 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt ce i-a adus un nou dosar penal pentru două infracțiuni. Pe lângă asta, sfârșitul săptămânii suceveanul îl va petrece în CRAP al IPJ Suceava.

În seara aceleiași zile, polițiștii au obținut informații precum că pe str. Calea Obcinilor din Suceava, o persoană sub influența alcoolului, a parcat autoturismul în fața barului La 4 Mese, apoi a intrat în bar.

Polițiștii au stat la pândă până când bărbatul a ieșit din local și s-a îndreptat la mașina marca Alfa Romeo. El a fost urmărit în trafic până când a abandonat mașina și a luat-o la fugă printre blocurile din Obcini. Ulterior, tânărul (27 ani) din Sfântul Ilie a fost prins și încătușat.

El era vizibil băut, dar a refuzat prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe lângă asta, tânărul s-a comportat agresiv cu polițiștii. Drept urmare, el a ajuns în arestul Poliției Suceava și este cercetat penal.

Tot sâmbăta au fost prinși în trafic alți trei șoferi băuți.

Tot pe strada Calea Obcinilor din Suceava a fost identificat un localnic care conducea un BMW având 1,03 mg./l. alcool pur în aerul expirat și neavând permis de conducere.

De asemenea, un bărbat (38 ani) din Mitocul Dragomirnei conducea dinspre Gura Humorului spre Vama având 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Fălticeni, un șofer cu 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat a intrat cu mașina într-un imobil.


Intră acum și în grupul de