Accesul în centrul de vaccinare din incinta Iulius Mall Suceava este permis și fără certificatul verde sau test

Centrul de vaccinare din Iulius Mall atrage cel mai mare număr de persoane din judeţul Suceava care doresc să se imunizeze împotriva Covid-19. În luna octombrie, aici s-au vaccinat în medie 300 de persoane pe zi.

În acest context, compania Iulius a anunțat că cei care doresc să se imunizeze au la dispoziţie centrul din Iulius Mall, situat la etaj, vis-a-vis de Evidenţa Populaţiei.

Echipa medicală este prezentă în fiecare zi, în intervalul ora 08:00-20:00 (ultima vaccinare se face la 19:30). Persoanele interesate se pot imuniza cu unul dintre vaccinurile disponibile: Pfizer–BioNTech, Moderna sau Johnson & Johnson.

Vaccinarea este posibilă și fără programare, fiind necesar doar buletinul. Accesul este permis fără certificat verde sau test.

Persoanele din străinătate care locuiesc în România și vor să se vaccineze o pot face prin prezentarea unui document în care să fie prezent CNP-ul. Mai multe detalii despre campania națională de vaccinare sunt disponibile pe Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Spațiul în care funcționează centrul este pus la dispoziția autorităților de către Iulius Mall Suceava în mod gratuit. Compania Iulius continuă, astfel, demersul de susținere a sistemului medical inițiat încă de la începutul pandemiei, atunci când a donat peste 150.000 de euro către spitalele din orașele în care este prezentă prin proiectele sale.

loading...