Sucevean trimis în judecată pentru tentativă la omor: Ar fi înjunghiat un bărbat în timpul unui conflict între două familii la un târg expozițional de cai


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus luni, 1 noiembrie, trimiterea în judecată în stare de libertate a unui sucevean învinuit de tentativă la omor.

Potrivit procurorilor, infracțiunea ar fi fost comisă duminică, 22 august a.c., la un târg expozițional de cai dintr-o comună suceveană.

Cercetările arată că, la un moment dat, tatăl bărbatului trimis în judecată a avut un conflict verbal cu un grup de comercianți din municipiul Baia Mare.

Atunci, victima infracțiunii a intervenit în conflict pentru a-l aplana, bărbatul fiind cunoscut cu toți cei implicați. Însă situația doar s-a înrăutățit.

Pentru ca acest conflict verbal să nu degenereze într-o altercație, bărbatul s-a întors cu spatele la tatăl bărbatului învinuit, s-a îndepărtat de acesta vorbind la telefon, iar după ce a parcurs o distanță de aproximativ 5 m, a fost înjunghiat cu un cuțit în abdomen.

Făptașul ar fi fost fiul persoanei care se certa cu comercianții, spun procurorii.

Bărbatul înjunghiat şi-a scos singură cuţitul din rană şi apoi a strigat după ajutor.

Auzind strigătele, tatăl şi fratele bărbatului înjunghiat s-au apropiat de zona incidentului, ulterior având loc o altercaţie violentă între membrii familiei persoanei vătămate și a inculpatului.

Într-un final, un echipaj de jandarmi a pus capăt conflictului, reușind să-i imobilizeze pe toți cei implicați.

„În urma agresiunii persoana vătămată a suferit leziuni care care i-au pus viaţa în primejdie și care au necesitat în vederea vindecării un nr. de 28-30 zile de îngrijiri medicale, agresiunea fiind exercitată cu intenția de a-i suprima viața”, se arată în comunicatul procurorilor.


Intră acum și în grupul de