Suceava: Adolescent băut și fără permis, prins de polițiști după ce a furat mașină mamei și a comis un accident


Intră acum și în grupul de

O plimbare cu mașina s-a terminat prost pentru un tânăr de 17 ani din municipiul Suceava. Marți seara, 2 noiembrie, el a condus mașina ce aparține mamei sale și pe care a luat-o fără știrea femeii.

În jurul orei 20:00, el a acroșat o mașină parcată regulamentar pe Aleea Jupiter după care a fugit de la locul accidentului spre zona Școlii Generale nr. 8. Martorii accidentului au sesizat Poliția, tânărul fiind interceptat rapid.

La volanul mașinii era tânărul de 17 ani care era vizibil băut. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.59 mg/ L alcool pur în aerul expirat. El a recunoscut că nu deține permis de conducere iar autoturismul condus l-a sustras fără acordul mamei sale.

De asemenea, s-a constatat faptul că autoturismul nu deține o poliță R.C.A. obligatorie iar inspecția tehnică periodică a fost valabilă până la data de 15.01.2021.

Drept urmare, tânărul este cercetat penal pentru trei infracțiuni: conducerea sub influența alcoolului, conducerea fără permis şi furtul în scop de folosință.


Intră acum și în grupul de