Ilișești: Șofer căutat de polițiști după ce a provocat un accident rutier cu trei persoane rănite, inclusiv un copil de nouă ani


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava încearcă să stabilească identitatea șoferului care a provocat un accident rutier cu trei persoane rănite și tot atâtea mașini implicate. Printre persoanele care au ajuns la spital se numără și un copil de 9 ani.

Accidentul a avut loc marți, 2 noiembrie, pe DN 17, la ieșire din Ilișești spre Păltinoasa.

Concret, în jurul orei 18:50, șoferul unui Volkswagen Touran nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Volkswagen Passat, condus regulamentar de un botoșănean (44 ani) din sensul opus de mers, intrând în coliziune cu acesta, fiind apoi proiectat într-un Mitsubishi condus regulamentar de o femeie (31 ani) din Maramureș. Ulterior, șoferul vinovat de accident a fugit de la fața locului.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane, toate trei din Volkswagen Passat, respectiv șoferul și două pasagere, de 42 și 9 ani. Toate cele trei persoane rănite au fost transportate la SJU Suceava.

Polițiștii efectuează verificări în vederea identificării conducătorului autoturismului marca Volkswagen Touran, în acest sens fiind întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”.


Intră acum și în grupul de