Un tânăr din Vicovu de Sus este cercetat penal după ce și-a lovit fosta soție. Polițiștii au emis și un ordin de protecție


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din orașul Vicovu de Sus este cercetat penal pentru violență în familie și distrugere după ce, vineri seara, și-a lovit fosta soție și i-a distrus telefonul mobil.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Poliția Orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 de o tânără de 20 ani din orașul Vicovu de Sus care a reclamat că a fost agresată fizic de către fostul ei soț, de 25 ani.

Tânăra a declarat polițiștilor care au intervenit la sesizare că, în jurul orei 18:00, fostul ei soț a venit la domiciliul său pentru a petrece timp împreună cu fiul lor, iar la scurt timp, cei doi au avut un conflict, bărbatul aruncând și distrugând telefonul tinerei.

Ulterior, acesta a lovit-o pe fosta lui soție cu palma în zona brațului drept.

În acest caz s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către victimă, s-a constatat că în cauză există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale față de persoana vătămată.

Tânăra a fost condusă la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus unde a formulat plângere penală față de fostul ei soț pentru săvârșirea infracțiunilor de ”violență în familie” și ”distrugere”, solicitând de asemenea emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

Vineri seara la ora 23:00 a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 120 de ore față de bărbatul de 25 de ani, iar în acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violența în familie” și ”distrugere”, care urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de