Un adolescent din Cacica a fost reținut și plasat în arest pentru că a condus fără permis o motocicletă cu numărul luat de la o mașină radiată din circulație


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din comuna Cacica a fost reținut, vineri, și introdus 24 de ore în arestul IPJ Suceava după ce a fost depistat, luni, că a condus o motocicletă fără permis de conducere și cu un număr de înmatriculare ce fusese al unei mașini radiate din circulație.

Potrivit Poliției Suceava în data de 1 noiembrie la orele 19:30, cu ocazia activității de patrulare pe raza comunei Cacica, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, au oprit pentru control pe drumul comunal ” Saca” de pe raza satului Pârteștii de Sus, comuna Cacica, motocicleta marca Suzuki.

Fiindu-i solicitate conducătorului motocicletei documentele personale și ale autovehiculului condus, cel în cauză a prezentat cartea de identitate, fiind identificat în persoana unui tânăr de 17 ani din satul Solonețu Nou, comuna Cacica.

Cel în cauză a fost întrebat dacă deține permis de conducere emis de autoritățile române sau ale altui stat membru UE, la care acesta a declarat faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule întrucât este minor.

Acestuia i s-a solicitat certificatul de înmatriculare, polița  RCA sau alte documente ale motocicletei, ocazie cu care acesta a declarat că nu are nici un document asupra sa, însă are aceste documente la domiciliul său și le va prezenta ulterior organelor de poliție.

Acesta conducerea o motocicletă SUZUKI GN72A cu capacitatea cilindrică de 599 cm cubi.

 Polițiștii au verificat în baza de date numărul de înmatriculare ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta a fost atribuit unui autoturism marca VW Passat variant, în anul 1991, iar acesta a fost radiat din circulație, fără a mai fi atribuit altui autovehicul.


Intră acum și în grupul de