Coșna: Bărbat rănit grav după ce a fost prins sub căruța încărcată cu material lemnos fără documente


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (52 ani) din Coșna a fost serios rănit într-un accident rutier în urma căruia a rămas prins sub o căruță. Pe lângă faptul că a fost spitalizat, el are și probleme cu legea.

Accidentul s-a produs marți, 9 noiembrie. Bărbatul conducea tractorul agricol neînregistrat pe drumul comunal Răchita. Pe o porțiune de drum în pantă cu indicator coborâre periculoasă, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum cât și a neînfrânării căruței tractate, el a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar ansamblul condus s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost proiectat din tractor, iar peste acesta s-a răsturnat căruța tractată.

Bărbatul a fost grav rănit, fiind internat în spitalul din Vatra Dornei având plăgi escoriate fronto-parietale.

Totodată, polițiștii au constatat că în căruță erau 1,8 mc lemne de foc fără documente legale de transport. Materialul lemnos era de fapt niște pari din lemn proveniți de la demontarea unui gard. În orice caz, bărbatul a fost amendat, iar masa lemnoasă confiscată.

Pe lângă asta, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat” și  „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de