E.ON Plus, un pachet complet de produse si servicii pentru incalzirea locuintei


Intră acum și în grupul de

E.ON Gaz România a creat un produs special adresat clienţilor care doresc să achiziţioneze un sistem modern, sigur şi eficient de încălzire a locuinţei.

E.ON Plus este un pachet de servicii care include oferte de centrale termice la preţuri speciale, consultanţă gratuită de specialitate pentru alegerea celei mai potrivite soluţii tehnice pentru locuinţă şi accesul la o finanţare facilă, rapidă şi avantajoasă pentru achiziţionarea centralelor termice şi instalarea sistemelor de încălzire, prin rate fixe, comision de acordare 0% şi trei luni perioadă de graţie la plata primei rate, precizează Departamentul Relaţii Publice şi Comunicare E.ON România.

„Prin pachetul E.ON Plus am dorit să răspundem nevoilor consumatorilor punându-le la dispoziţie un pachet complet de produse şi servicii, astfel încât aceştia să poată achiziţiona şi instala un sistem modern şi eficient de încălzire a locuinţei în condiţii avantajoase. E.ON Plus aduce soluţii personalizate pentru un confort sporit în condiţii de eficienţă şi, nu în ultimul rând, posibilitatea controlului costurilor pentru încălzire”, a declarat Dan Morari, directorul general al E.ON Gaz România.

Produsul E.ON Plus se bucură de un real interes în rândurile consumatorilor din Cluj Napoca, Arad, Timişoara, Iaşi şi Sibiu şi începând cu data de 15 iunie a.c., este disponibil şi în Centrele de Relaţii Clienţi ale companiei din Bistriţa, Baia Mare, Satu Mare, Alba Iulia, Deva, Reşiţa, Hunedoara, Petroşani, Suceava, Botoşani, Bacău, Oneşti, Roman, Piatra Neamţ şi Paşcani, precum şi în reţeaua magazinelor partenere E.ON Plus.


Intră acum și în grupul de