Gest disperat: Un bărbat din Vatra Dornei s-a tăiat la mână cu o lamă de bărbierit pentru a-și convinge soția să revină acasă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din municipiul Vatra Dornei s-a tăiat la o mână cu o lamă de bărbierit după o ceartă cu soția în speranța că aceasta va reveni la domiciliu.

Poliția Vatra Dornei a fost sesizată joi dimineața prin 112 de un bărbat că un localnic de 31 de ani  s-a certat cu soția și s-a tăiat la mână cu un cuţit.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul se afla la domiciliul său din Vatra Dornei și pe fondul unor certuri cu soția sa s-a tăiat la antebraţul stâng cu o lamă de bărbierit provocându-și o plagă superficiala.

Femeia era plecată de la domiciliu din seara de miercuri, iar soţul său, prin gestul făcut, a vrut să o convingă să se întoarcă acasă.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat pe bărbat la C.P.U. din cadrul Spitalului municipal Vatra-Dornei unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare .

Acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, iar în acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de