Un sucevean a murit în pădure după ce un arbore tăiat a căzut peste el și l-a lovit în cap


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani care lucra, sâmbătă, într-o pădure la o exploatare forestieră a murit după ce un arbore tăiat, dar nedoborât, l-a lovit în cap.

Bărbatul, Vasile Cojocaru, era angajat ca muncitor necalificat la o firmă cu sediul în Mălini și cu exploatare în cantonul Sasca Mare.

Sâmbătă dimineața societatea efectua o lucrare, exploatare în cantonul Sasca Mare, unde se aflau acest muncitor necalificat, un drujbist și un TAF-ist.

La un moment dat, în timp ce lucrătorul pe TAF a tras un arbore legat de Vasile Cojocaru, arborele tras a atins un alt arbore ce era tăiat, însă nu era doborât.

Arborele care a fost atins, a căzut peste Vasile Cojocaru, lovindu-l în zona capului, astfel producându-se decesul sus-numitului.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul sus-numitului.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „uciderea din culpă”.


Intră acum și în grupul de