Lupcina: Polițist de frontieră lovit în timp ce încătușa un bărbat care a refuzat legitimarea. Agresorul a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost arestat preventiv și este cercetat pentru ultraj după ce a lovit un polițist de frontieră din cadrul SPF Brodina, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Agresiunea s-a produs marți, 16 noiembrie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, în jurul orei 02:30, polițistul de frontieră se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, împreună cu un coleg.

Foto simbol

În localitatea de frontieră Lupcina, cei doi polițiști au identificat un autoturism marca Audi ce staționa cu motorul pornit.

Polițiștii de frontieră i-au solicitat șoferului documentele în vederea legitimării, însă acesta a refuzat, a devenit agresiv, aducând injurii și amenințări cu moartea.

Drept urmare, polițiștii de frontieră l-au încătușat, timp în care bărbatul a aplicat o lovitură cu capul în zona gurii a unui polițist.

Parchetul a precizat că acesta a suferit traumatisme care necesită 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, agresorul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat, M. M. A., de 33 ani, din județul Suceava.

Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a agresorului.


Intră acum și în grupul de