Fără permis și fără căști de protecție, doi tineri pe motocicletă au fost răniți după ce au intrat într-un autoturism la Dumbrăveni


Intră acum și în grupul de
Foto simbol

Un tânăr de 20 de ani din Siminicea și o tânără de 17 ani din Dumbrăveni au fost răniți, sâmbătă după amiaza, în urma unui accident rutier produs în Dumbrăveni.

Potrivit primelor cercetări, tânărul din Siminicea, în timp ce conducea motociclul HONDA pe DN29, în comuna Dumbrăveni, din direcția Dumbrăveni către Salcea, nu a păstrat o distanță frontală suficientă față de autoturismul BMW condus regulamentar în fața sa de o femeie de 24 ani, din Dumbrăveni, care era oprit pentru a efectua un viraj la stânga și a intrat în coliziune față spate cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă tânărului din Siminicea, diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier, fractură femur bilateral” și vătămarea corporală ușoară a tinerei de 17 ani din Dumbrăveni diagnosticată „politraumatism prin accident rutier,contuzie coloană cervicală”.

Conducătorul motociclului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar conducătorul motociclului și pasagera motocicletei nu purtau cască de protecție și nici echipament adecvat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de