O depășire neregulamentară este cauza accidentului cu trei persoane rănite pe șoseaua de centură Rădăuți // Detalii


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a prezentat rezultatele primelor cercetări în cazul accidentului de pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți, în urma căruia au fost rănite trei persoane.

Reamintim că accidentul s-a produs duminică, 21 noiembrie. Astfel, în jurul orei 09:40, un bărbat (43 ani) din Volovăț conducea autoturismul marca Volkswagen pe șoseaua de centură, având direcția de deplasare DN 17A – DJ 178C.

Ajungând în dreptul intersecției cu str. Recoltei, bărbatul a efectuat a virat stânga pentru a intra pe str. Recoltei, iar când a pătruns pe contrasens a intrat în coliziune laterală cu autoturismul marca Dacia. Șoferul Daciei, un bărbat (65 ani) din Suceava efectua manevra de depășire neregulamentară a primei mașini, încălcând marcajul longitudinal continuu ce desparte sensurile de mers.

După impact Dacia a fost proiectată în șanțul din partea stângă a carosabilului.

În urma accidentului au fost avariate ambele mașini. Totodată, au fost rănite trei persoane: Șoferul autoturismului Dacia și doi pasageri din aceeași mașină, respectiv un bărbat de 66 ani și o femeie de 67 ani, toți din Suceava. La spital au ajuns doar ultimii doi.

Poliția Suceava a precizat că vinovăția producerii accidentului aparține ambilor conducători auto. Mai exact, șoferul Daciei a efectuat o depășire neregulamentară, pe când celălalt șofer de asemenea a încălcat marcajul longitudinal continuu.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal privind de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de