Adolescenta dispărută din Udești a fost găsită în comuna Șcheia. A plecat la plimbare cu un tânăr fără să-și anunțe familia


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a anunțat duminică, 21 noiembrie, că a lansat acțiuni de căutare a unei adolescente de 14 ani din satul Chilișeni, comuna Udești care a plecat de acasă în cursul zilei și nu a revenit. Fata a fost găsită în seara aceleași zile, pe raza comunei Șcheia.

Cercetările au arătat că fata a plecat de acasă duminică dimineața.  În jurul orei 06:00, ea a fost lăsată la domiciliu pentru a-și supraveghea nepotul în vârstă de 10 ani. Între timp, părinții fetei au plecat la Piața din Verești.

Părinții s-au întors acasă în jurul orei 10:30 și l-au găsit doar pe nepotul de 10 ani. Următoarele șase ore, părinții și rudele fetei au căutat-o pe raza comunei, însă fără succes. În jurul orei 15:30, părinții au apelat 112.

Polițiștii au început căutările pe raza comunelor Udești, Bosanci și Verești. Ulterior, polițiștii au aflat că adolescenta ar putea fi în compania unui tânăr din localitate, S.F.

Tânărul a fost contactat telefonic, declarând că se plimbă împreună cu adolescenta pe raza comunei Șcheia. Astfel, tinerii au fost preluați de o patrulă de poliție.

Ulterior, adolescenta a declarat, în prezența mami și polițiștilor, că a plecat de bunăvoie de la domiciliu, s-a întâlnit cu tânărul care a venit după ea cu o mașină de taxi și împreună au plecat în municipiul Suceava, unde s-au plimbat. Fata a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și nici nu a fost abuzată în vreun fel.

Adolescenta a fost încredințată familiei, iar polițiștii au revocat măsurii urmăririi. Totodată, despre acest caz a fost informată D.G.A.S.P.C. Suceava.


Intră acum și în grupul de