Antrenorul CSM Dorna Cristian Prâsneac și atleții Alexandru Prâsneac și Claudia Ionela Costiuc au fost incluși în Lotul Olimpic de Juniori


Intră acum și în grupul de

Antrenorul CSM Dorna Cristian Prâsneac și discipolii său Alexandru Prâsneac și Claudia Ionela Costiuc au fost incluși în programul BOPJ (Burse olimpice pentru juniori – Lotul Olimpic de Juniori) pentru anul 2022, în urma deciziei din 19 noiembrie a Consiliului Federal al Federației Române de Atletism.

Bursa Olimpică înseamnă finanțarea de către COSR (270 de zile x 55 lei pe zi masa per sportiv), dar și un cantonament de 15 zile în luna aprilie și un cantonament de 15 zile în luna septembrie în Complexul Centrul Olimpic Român Sydney în localitatea Izvorani. La rândul său, antrenorul va fi remunerat cu 1.000 lei lunar, timp de un an.

Cu această ocazie, Cristian Prâsneac a declarat că este „încântat de propunerea celor din comisia Tehnică a Federație Române de Atletism”. „Prin acesta finanțare sportivii mei trebuie să fie foarte serioși în pregătire pentru competițiile din 2022 , Festivalul Olimpic Tineretului European din Banska -Bystrica -Slovacia și Campionatul European de Juniori 2 Ierusalim -Israel”, a precizat antrenorul.


Intră acum și în grupul de