Stulpicani: Adolescent accidentat de o mașină condusă imprudent în timp ce mergea pe partea carosabilă a unui drum județean


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 14 ani, din comuna Stulpicani, a ajuns la spital după ce a fost accidentat de o mașină. Accidentul s-a produs duminică, 21 noiembrie, în localitatea menționată.

Concret, un tânăr (28 ani) din Breaza conducea autoturismul Audi A4 pe DJ 117A, având direcțai de deplasare Frasin – Ostra.

În zona unui supermarket din comună, șoferul a încercat să ocolească un grup de tineri care mergeau pe marginea drumului, însă l-a acroșat cu oglinda retrovizoare dreapta pe unul dintre ei, respectiv adolescentul de 14 ani.

În urma impactului, pietonul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

La rândul său, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost amendat.

Totodată, polițiștii au deschis dosar penal privind vătămare corporală din culpă.

Cercetările de până acum au arătat că ambele persoane implicate sunt vinovate. Mai exact, șoferul nu a păstrat a păstrat o distanţă laterală suficientă la trecerea pe lângă un grup de persoane, iar pietonul se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a drumului şi fără a avea elemente reflectorizante.


Intră acum și în grupul de