Accident de muncă la o firmă din Suceava: Un bărbat a murit strivit de plăci de 400 kg


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (47 ani) din Șcheia și-a pierdut viața în urma unui accident de muncă la o firmă de mobilă din Suceava. Tragicul incident s-a produs marți, 23 noiembrie.

Concret, bărbatul trebuia să mute niște plăci de pal pentru a putea scoate alte plăci din pal aflate în spatele celor menționate.

Bărbatul e afla poziționat la mijlocul plăcilor, ținându-le din zona respectivă, pe când alți doi bărbați le țineau de capetele, în timp ce altul încerca să scoată alte plăci.

Astfel, fiind aplecate aproximativ șase plăci spre bărbatul de 47 ani și fiind ținute de acesta și de alți doi, el a luat mâinile de pe placă.

În acel moment, ceilalți doi bărbați nu au mai reușit să țină acele plăci ce însumau aproximativ 400 kg, acesta căzând peste bărbat.

În momentul în care a căzut, el a fost prins între plăcile de pal și niște blaturi aflate în imediata apropiere. La scurt timp după lovitură, bărbatul nu mai prezenta semne vitale.

Ulterior, echipajul medical s-a luptat pentru viața bărbatului, însă după o oră de resuscitări a fost declarat decesul.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal privind „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de