Băut și fără permis, un bărbat din Baia a distrus gardul gospodăriei vecine după ce s-a oferit să-și ajute concubina să parcheze o autoutilitară

Un bărbat din comuna suceveană Baia are probleme cu legea după ce s-a urcat, băut și fără permis, la volanul unei autoutilitare și a comis accident rutier.

Cazul a avut loc marți, 23 noiembrie. Concret, concubina bărbatului a condus autoutilitara, iar după ce a ajuns în dreptul locuinței, femeia nu a reușit să parcheze vehiculul, cu spatele, în curtea locuinței.

În acest condiții, bărbatul s-a oferit să o ajute. El s-a urcat la volanul autoutilitarei, a efectuat manevra de dat înapoi, a apăsat ambreiajul, pierzând controlul asupra autoutilitarei şi intrând cu aceasta într-un gard ce aparține vecinei.

Ajunși la locul accidentului, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere. Mai mult decât atât, el era băut: 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Drept urmare, el este cercetat penal pentru două infracțiuni, respectiv „conducere sub influența alcoolului” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

loading...