Băut și fără permis, un bărbat din Baia a distrus gardul gospodăriei vecine după ce s-a oferit să-și ajute concubina să parcheze o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Baia are probleme cu legea după ce s-a urcat, băut și fără permis, la volanul unei autoutilitare și a comis accident rutier.

Cazul a avut loc marți, 23 noiembrie. Concret, concubina bărbatului a condus autoutilitara, iar după ce a ajuns în dreptul locuinței, femeia nu a reușit să parcheze vehiculul, cu spatele, în curtea locuinței.

În acest condiții, bărbatul s-a oferit să o ajute. El s-a urcat la volanul autoutilitarei, a efectuat manevra de dat înapoi, a apăsat ambreiajul, pierzând controlul asupra autoutilitarei şi intrând cu aceasta într-un gard ce aparține vecinei.

Ajunși la locul accidentului, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere. Mai mult decât atât, el era băut: 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Drept urmare, el este cercetat penal pentru două infracțiuni, respectiv „conducere sub influența alcoolului” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de