Trei vehicule au ars într-o singură zi, în județul Suceava. În toate cele trei cazuri flăcările au izbucnit din cauza problemelor de natură electrică


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de miercuri, 24 noiembrie, în județul Suceava au luat foc două mașini și un tractor. În toate cele trei cazuri, flăcările au izbucnit din cauza scurtcircuitelor electrice.

Primul caz s-a produs în comuna Ilișești. Concret, un Volkswagen a luat foc din mers în timp ce era condus pe DN 17 de către o femeie din comuna menționată.

Foto simbol

Ea a oprit mașina, și-a chemat soțul și a anunțat pompierii. Cuplul a reușit să stingă incendiul încă până la sosirea pompierilor.

Lucrătorii din cadrul ISU Suceava au stabilit faptul că incendiul a avut sursa probabilă de aprindere scurt circuit la instalația electrică. În urma incendiului a rezultat avarierea autoturismului.

Peste câteva ore, un tractor a luat foc din mers în comuna Păltinoasa. Șoferul și proprietarul a relatat că, în timp ce se afla la câmp, a observat o flacără aprinsă sub bord, motiv pentru care a sărit din interiorul utilajului și a încercat să stingă focul însă fără rezultat.

Flăcările au fost lichidate de pompieri, însă tractorul de 25.000 lei a fost distrus în totalitate.

Din verificările efectuate de către lucrătorii ISU, aceștia au stabilit ca împrejurare determinată a producerii incendiului: ,,scurtcircuit electric”.

Cel de-al treilea caz s-a produs în comuna Baia. Proprietara unui BMW a observat că mașina, parcată în curtea locuinței, a luat foc.

Incendiul a fost fost lichidat de către pompieri din cadrul Detașamentului  ISU Fălticeni, însă vehiculul, în valoare de 10.000 lei, a ars în totalitate.

Cauza incendiului a fost stabilită de către lucrătorii I.S.U. ca fiind ,,scurtcircuit electric – conductor electric defect”.


Intră acum și în grupul de