Un rădăuțean a suferit arsuri grave într-un incendiu izbucnit din cauza jarului căzut din sobă


Intră acum și în grupul de

Incendiul a izbucnit miercuri, 1 decembrie, în jurul orei 22:40. Flăcările au cuprins o locuință de pe strada Cărămidăriei din Rădăuți.

Pentru stingerea incendiului au acționat două  autospeciale din cadrul ISU Rădăuți și un echipaj SMURD, care au prevenit extinderea incendiului și limitarea daunelor.

Într-un din camerele locuinței a fost găsit proprietarul. Bărbatul era întins pe jos, nereușind să iasă din cauza fumului și a arsurilor suferite. El a fost scos din locuință de către lucrătorii ISU și agenții de poliție.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, iar apoi la SJU Suceava. El a fost diagnosticat cu intoxicație cu monoxid de carbon, arsuri de gr. I la nivelul feței și a mâinilor.

Lucrătorii ISU au concluzionat că focarul incendiului a fost dormitorul locuinței, sursa probabilă de aprindere fiind jar sau scântei din sobă, mijlocul care putea producea aprinderea fiind sobă din teracotă cu acumulare de căldură, iar primul material care s-a aprins a fost covorul din fața sobei.


Intră acum și în grupul de