Doi răniți pe DN 2 între Dărmănești și Pătrăuți după ce un buldo-excavator condus de un tânăr a lovit mașina în care se aflau


Intră acum și în grupul de

Două persoane, un bărbat de 47 de ani din Suceava și o femeie de 54 de ani din Mitocu Dragomirnei, au fost rănite, vineri după amiaza, între Dărmănești și Pătrăuți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un buldo-excavator.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, în jurul orei 17:10, un tânăr de 20 de ani din comuna Dărmănești, a condus buldoexcavatorul pe DN 2, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Dărmănești spre localitatea Pătrăuți.

Ajungând la intersecția cu DC 38 acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 47 ani din municipiul Suceava.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului şi a buldoexcavatorului, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto de 47 de ani și a unei femei de 54 ani din comuna Mitocu Dragomirnei, pasageră pe locul din dreapta spate în autoturism.

La faţa locului, cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior, acestora li s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de