Toate cele cinci vehicule implicate în accidentul din Roșiori aveau anvelope de iarnă. Coliziunea a fost provocată de un ucrainean angajat într-o depășire neregulamentară // Detalii


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a efectuat primele cercetări în cazul accidentului din localitatea Roșiori, comuna Forăști, unde marți, 7 decembrie, au intrat în coliziune două camioane și trei autoturisme.

Cercetările au arătat că, în jurul orei 10:00, un ucrainean (34 ani) aflat la volanul unui camion Volvo a efectuat manevra de depășire a unui tractor agricol în timp ce din sensul opus circula autocamionul marca DAF condus de un bărbat (49 ani) din Bacău, cele două vehicule intrând în coliziune frontală.

După primul impact, autotractorul din Ucraina a rămas pe sensul opus de mers fiind acroșat de un autoturism marca BMW, iar un alt autovehicul, marca Renault Trafic, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în șanț.

În urma accidentului au primit îngrijiri medicale două persoane, iar șoferul din Bacău a ajuns la spital cu diagnosticul „contuzie membru inferior stâng, TCC, contuzionat prin accident rutier”.

Detaliu importat stabilit de polițiști e faptul că toate autovehiculele implicate în accident aveau montate anvelope corespunzătoare sezonului de iarnă.

Cercetările mai arată că vinovat de producerea accidentului este șoferul din Ucraina care nu a respectat regulile privind depășirea.


Intră acum și în grupul de