Camionul unei firme din Vatra Dornei, indisponibilizat după ce a fost folosit pentru un transport ilegal de peste 19 mc de material lemnos


Intră acum și în grupul de

O societate comercială din Vatra Dornei s-a ales cu sancțiuni dure după ce a admis cel puțin un transport ilegal de materiale lemnoase.

Camionul marca MAC ce aparține societății a fost oprit în data de 8 decembrie, pe raza comunei Panaci. Verificările efectuate ziua următoare au arătat că în vehicul erau 19,38 mc lemn rotund rășinoase, în valoare de 3.158,94 lei, fără documente legale.

Foto simbol

Lemnul a fost confiscat, iar camionul urmează a fi indisponibilizat.

Mai mult decât atât, polițiștii au găsit material lemnos abandonat pe raza satului Păltiniș, stabilind că acesta ere legătură cu firma respectivă. Este vorba despre cantitatea de 12,83 mc, în valoare de aproape 2760 lei.

Drept urmare, procurorii suceveni au dispus deschiderea unui dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul de material lemnos în volum de peste 10 mc neînsoțit de documente specifice de transport.

În aceeași zi, polițiștii din Marginea au confiscat 2,47 mc lemn de foc. Materialul lemnos era transportat fără aviz de însoțire.


Intră acum și în grupul de