Opt medalii, din care șase de aur, obținute de atleții CSM Dorna la competiția națională „Cupa 1 Decembrie”. Sportiva Claudia Ionela Costiuc a îndeplinit baremul pentru Campionatul European de Juniori U-18


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă și duminică, 11-12 decembrie, Sala de Atletism din Bacău a găzdui tradiționalul eveniment atletic „Cupa 1 Decembrie”, care, cu începere din acest an, va avea ca titulatură completă „Cupa 1 Decembrie- Memorialul Maria Hagimă și Costel Sava”.

La această competiției au participat și sportivii de la CSM Dorna, obținând mai multe medalii.

Astfel, Claudia Ionela Costiuc a câștigat doua medalii de aur în probele de 800 și 1500 metri la categoria Junioare 1. Sportiva a reușit să atingă baremul în proba de 800 metri pentru Campionatul European U-18 de la Jerusalim, care va avea loc în luna Iulie 2022

Alexandru Prâsneac a câștigat medalia de aur în proba de 800 m categoria Juniori 1 el, fiind Junior 3.

Atleții dorneni au obținut și locul 1 la ștafeta 4×400 metri la categoria Juniori 1. Ștafeta a fost compusa din Stefan Ungureanu, Ihnatiuc Andrei, Kore Robert-Petru și Prâsneac Alexandru.

Andrei Ihnatiuc, sportiv cu dubla legitimare CSȘ Rădăuți și CSM Dorna, a obținut medalia de aur în proba de 3000 m și argint în proba de 1500 m categoria Juniori 1.

Adelin Pop, sportiv cu dubla legitimare CSȘ Hunedoara și CSM Dorna, a obținut medalia de aur în proba de 1500 m și medalia de argint în proba de 800 m categoria Juniori 1.

Mulțumit de rezultate, profesor-antrenor Cristian Prâsneac a declarat că este „foarte încântat de evoluția sportivilor săi”.

„Sunt foarte încântat de sportiva Costiuc Claudia Ionela care a reușit baremul de participare în proba de 800 metri pentru  Campionatul European U-18, care vă avea loc în luna Iulie 2022 la Jerusalim, și a fost foarte aproape de a reuși să realizeze baremul și în proba de 1500 metri. Aș vrea să mulțumesc și celor care ne finanțează: Primăria și Consiliul Local Vatra Dornei”, a declarat Cristian Prâsneac.


Intră acum și în grupul de