Sucevean arestat de polițiști după ce a ajuns cu mopedul în șanț și a refuzat testarea alcoolemiei la spital deși a recunoscut că a băut bere și a fost testat cu aparatul etilotest


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Comănești a fost reținut pentru 24 de ore după ce a comis un accident rutier fiind băut și fără permis.

Cazul s-a produs duminică, 12 decembrie. După cum a relatat bărbatul, în cursul zilei el s-a deplasat cu mopedul la un bar din localitate unde a băut o bere. În momentul în care a vrut să plece acasă, el a constat că mopedul nu mai pornește. Astfel, el a rugat un alt client să-l împingă, iar după aproximativ 100 de metri s-a dezechilibrat și a intrat în șanțul situat lângă drumul județean 178A.

Deși a recunoscut că a băut bere și a fost testat cu aparatul etilotest (rezultatul fiind de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat), ulterior bărbatul a refuzat testarea alcoolemiei la spital, fapt care i-a adus încă un capăt de acuzare.

Totodată, polițiștii au constatat că el nu are permis de conducere. Cât despre moped, bărbatul a declarat că l-a cumpărat acum doi ani, dar nu deține niciun act în acest sens.

Luni bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat penal pentru trei infracțiuni: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.


Intră acum și în grupul de