Doi algerieni și un sirian, depistați de polițiștii de frontieră suceveni după ce intraseră ilegal în țară prin zona Falcău


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat doi algerieni şi un sirian care au încercat să intre ilegal în România din Ucraina. Cei trei cetăţeni străini sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, marţi, polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au intensificat acțiunile pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

Astfel, polițiştii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Suceava şi I.J.J. Suceava au depistat trei cetățeni străini care se deplasau pe jos, dinspre frontieră spre interiorul ţării, pe direcţia localităţii Falcău.

Deoarece nu își justificau prezența în zonă, aceștia au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări unde, în urma verificărilor s-a stabilit că doi sunt cetăţeni din Algeria  şi unul din Siria.

Aceştia au vârste cuprinse între 19 ani şi 34 de ani şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare se vor lua măsurile legale, conform procedurilor în vigoare.


Intră acum și în grupul de