Sucevean trimis în judecată pentru tentativă la omor: Ar fi înjunghiat un bărbat în timpul unui conflict pe terasa unui bar


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui bărbat care va fi judecat pentru tentativă la omor.

Potrivit comunicatului procurorilor, emis în data de 16 decembrie, infracțiunea a avut loc în seara de 22 octombrie a.c.

Atunci, bărbatul trimis în judecată a mers într-un bar din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice (potrivit declarațiilor sale – 0,5 l de bere) până în jurul orelor 22:00 când barmanul de serviciu le-a transmis clienților că urmează să închidă localul.

Astfel, clienții au părăsit localul, unei mai rămânând pe terasa din fața localului. Anume acolo și a izbucnit conflictul între doi bărbați, ambii în stare de ebrietate.

În urma altercației verbale, unul l-a lovit pe celălalt cu pumnul în față, acesta căzând de la lovitură.

Ulterior, bărbatul s-a ridicat și, din dorința de a se răzbuna, a scos din buzunar un cuțit (cu o lungime de 28 cm) și și-a urmărit adversarul.

„În momentele imediat următoare, între victimă şi inculpat a avut loc o urmărire, se alergau unul pe celălalt cu intenţia de a se agresa, împrejurare în care inculpatul flutura acel cuţit în aer şi apoi i-a aplicat victimei o lovitură la nivelul feţei şi gâtului. Lovitura a fost de intensitate ridicată, a fost aplicată de sus în jos şi a atins şi antebraţul drept ca urmare a instinctului victimei de a se apăra, ambii fiind în picioare, unul în faţa celuilalt”, au descris procurorii infracțiunea.

Potrivit sursei citate, lovitura de cuţit a fost foarte rapidă, o parte dintre persoanele care erau de faţă nici nu au observat cuţitul în mâna bărbatului, l-au văzut abia pe jos, iar celălalt bărbat se ţinea cu mâna de gât, sângerând abundent.

Până la sosirea cadrelor medicale, rănitul a fost ajutat de fratele său și un prieten. În același timp, agresorul s-a retras în spatele terasei de unde şi-a luat bicicleta îndreptându-se apoi către locuinţa sa. Câteva ore mai târziu el a fost interpelat de către organele de poliţie şi a fost condus la sediul poliţiei.

Potrivit concluziilor raportului de expertiză medico-legală, bărbatul a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 35-40 zile îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa.


Intră acum și în grupul de