Sucevean trimis în judecată pentru că ar fi omorât în bătaie fosta concubină. În trecut el a mai săvârșit un omor


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul au dispus vineri, 17 decembrie, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui bărbat care și-ar fi ucis fosta concubină.

Potrivit procurorilor suceveni, bărbatul anterior a mai săvârșit un omor, el fiind cunoscut în comunitate ca fiind o persoană violentă, recalcitrantă. Relația cu femeia s-a terminat tot din cauza scandalurilor frecvente, iar pe lângă asta, bărbatul obișnuia să consume țuică pe care o prepara acasă, având o instalaţie artizanală pentru ţuică.

Deși femeia a pus capăt relației, cei doi au continuat să mențină legătura și consumau împreună băuturi alcoolice.

Astfel, în după amiaza zilei de 23 octombrie 2021, în jurul orei 16:00, femeia a plecat de la domiciliul ei la locuința bărbatului, aflată în vecinătate.

Cei doi au consumat aici băuturi alcoolice, împrejurare în care bărbatul, cel mai probabil a încercat să întrețină raporturi sexuale cu femeia, însă la refuzul acesteia a devenit violent, recalcitrant şi a iniţiat o agresiune asupra ei.

„Actele de violenţă au constat în lovituri de pumni şi picioare la nivelul întregului corp , inclusiv în zona feţei şi a capului, victima fiind lipsită de apărare şi aflată în stare de ebrietate nu a putut să se apere ori să îşi salveze viaţa. În cele din urmă, inculpatul a sugrumat-o cu mâinile de gât, provocându-i astfel decesul”, consideră procurorii.

Mai mult decât atât, bărbatul a încercat a doua zi să ascundă urmele infracțiunii. El a îmbrăcat cadavrul femeii, iar apoi s-a deplasat la locuinţa unei vecine pentru a apela SNUAU 112.

Fiind refuzat, bărbatul a mers la sora femeii ucise, spunând că aceasta ar fi murit în locuința lui.

Femeia a mers împreună cu bărbatul la domiciliul lui, observând numeroase urme de violență pe corpul surorii decedate. În aceste condiții, femeia a apelat 112, fapt care a condus la reținerea bărbatului.


Intră acum și în grupul de