Vin stranierii, apar si accidentele


Intră acum și în grupul de

Luna august este cunoscută de toţi şoferii suceveni ca una de chin pe drumurile din judeţul nostru.

Este cunoscut faptul că numărul maşinilor creşte foarte mult odată cu sosirea în ţară a celor plecaţi la muncă în străinătate şi cum acolo nu pot se dea în stambă pe şosele făcând tot ce vor aleg drumurile din România să-şi etaleze incultura, proasta educaţie şi mai ales necunoaşterea legislaţiei rutiere.

Cum era de aşteptat, şi numărul accidentelor a crescut simţitor.

Un incident asemănător s-a înregistrat duminică dimineaţă în jurul orei 06:00 pe DN 17 în afara comunei Iacobeni. Aici s-au lovit frontal două maşini conduse de doi “stranieri”.

Vasile C. de 19 ani din comuna Moldova Suliţa, posesor al permisului categoria B emis de autorităţile italiene, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia a apăsat cât a putut de mult pedala de acceleraţie iar într-o curbă deosebit de periculoasă a scăpat controlul maşinii a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism înmatriculat în Spania condus de un şofer în vârstă de 26 de ani din Rădăuţi.

Din fericire, ambii conducători auto au scăpat doar cu răni uşoare şi o sperietură zdravănă, dar vor suferi mai mult când vor achita notele de plată pentru repararea autoturismelor închiriate.


Intră acum și în grupul de