Detaliile accidentului cu un rănit de pe strada Gheorghe Doja din Suceava: Un localnic a vrut să întoarcă mașina și a fost lovit de autoturismul care circula în spate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani a fost rănit, luni seara, în urma unui accident rutier produs pe strada Gheorghe Doja din Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, în jurul orei 20:50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, în dreptul unui imobil, un localnic de 36 de ani s-a angajat în efectuarea unei manevre de întoarcere moment în care autovehiculul său a fost lovit de  autovehiculul condus de un bărbat de 40 de ani din comuna Berchișești, care circula în spatele său, având aceeași direcție de mers.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 40 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de