Un bărbat ce a tăiat cauciucurile mașinii de poliție a fost plasat sub control judiciar de procurorii din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Procurorii din Câmpulung Moldovenesc au anunțat, marți, că au dispus control judiciar pentru un bărbat care a tăiat cauciucurile unei mașini de poliție și a unei alte mașini parcate în apropiere și a amenințat un bărbat.

Astfel, potrivit cercetărilor, duminică, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare constând în aceea că la data de 26 decembrie 2021, în jurul orei 16:40, numitul L.G.V. a distrus, prin tăiere cu un cuțit, două anvelope montate pe autospeciala din dotarea unui post de poliție dintr-o comună din județul Suceava.

Tododată, acesta este acuzat că a distrus, prin tăiere cu un cuțit, două anvelope montate pe autoturismul aparținând numitului ZV, parcat în același loc și, având asupra sa un cuțit, i-a adresat acestuia amenințări cu moartea și cu acte de violență, creându-i o stare de temere.

Prin ordonanță, s-a dispus, luni, luarea măsurii reținerii pe o perioadă de 24 ore, față de suspectul LGV.

Ulterior, prin ordonanța din data de 28.12.2021, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul LGV, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere (două fapte) și amenințare.

Față de inculpatul LGV a fost dispusă luarea măsuri controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 28.12.2021.


Intră acum și în grupul de