Un bărbat ce a tăiat cauciucurile mașinii de poliție a fost plasat sub control judiciar de procurorii din Câmpulung Moldovenesc

Procurorii din Câmpulung Moldovenesc au anunțat, marți, că au dispus control judiciar pentru un bărbat care a tăiat cauciucurile unei mașini de poliție și a unei alte mașini parcate în apropiere și a amenințat un bărbat.

Astfel, potrivit cercetărilor, duminică, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare constând în aceea că la data de 26 decembrie 2021, în jurul orei 16:40, numitul L.G.V. a distrus, prin tăiere cu un cuțit, două anvelope montate pe autospeciala din dotarea unui post de poliție dintr-o comună din județul Suceava.

Tododată, acesta este acuzat că a distrus, prin tăiere cu un cuțit, două anvelope montate pe autoturismul aparținând numitului ZV, parcat în același loc și, având asupra sa un cuțit, i-a adresat acestuia amenințări cu moartea și cu acte de violență, creându-i o stare de temere.

Prin ordonanță, s-a dispus, luni, luarea măsurii reținerii pe o perioadă de 24 ore, față de suspectul LGV.

Ulterior, prin ordonanța din data de 28.12.2021, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul LGV, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere (două fapte) și amenințare.

Față de inculpatul LGV a fost dispusă luarea măsuri controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 28.12.2021.