O lumânare uitată aprinsă a generat un incendiu care a afectat o casă din Țarna Mare


Intră acum și în grupul de

O casă de locuit din Țarna Mare a fost afectată, în prima zi a noului an, de un incendiu izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale de stingere și două ambulanțe (SMURD și SAJ) pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Țarna Mare, componentă a municipiului Fălticeni.

La sosirea echipajelor, ardea în interiorul unei case de locuit, cu pericol de propagare la întreaga construcție, dar și la proprietățile învecinate.

Pe timpul intervenției, echipajele medicale au acordat primul ajutor proprietarilor, care au suferit atacuri de panică, ulterior aceștia au fost transportați la spital.

Au ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, elemente de tâmplărie, electrocasnice și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o lumânare, lăsată aprinsă şi nesupravegheată.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de aproape două ore, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, în limitele găsite, și proprietățile învecinate.


Intră acum și în grupul de