Un bărbat din Bosanci care s-a răsturnat cu motocicleta este cercetat penal pentru patru infracțiuni


Intră acum și în grupul de
foto arhivă

Un bărbat din Bosanci este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a condus băut o motocicletă neînmatriculată și fără să aibă permis de conducere și s-a răsturnat în afara șoselei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți dimineața, la ora 04.19: Biroul Rutier Suceava a fost sesizat de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ipotești, despre faptul că, la data de 03.01.2022, în jurul orei 21.30, în localitatea Bosanci a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea motocicleta pe raza localității Bosanci, un localnic a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea motociclistului, care a fsot transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La unitatea spitalicească, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul din localitatea Bosanci nu posedă permis de conducere, iar vehiculul condus de acesta nu este înmatriculat/înregistrat.

În acest caz s-a întocmit penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă”, ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de