Accident în Suceava: Un șofer băut a lovit în lateral o mașină și apoi a lovit-o și din spate. O femeie a fost rănită ușor


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită ușor, marți, într-un accident produs în municipiul Suceava din cauza unui șofer băut care nu a respectat reguli rutiere.

Astfel, un bărbat de 54 de ani din Suceava, Constantin B., conducea, marți, un autoturism Toyota pe str. Calea Unirii, iar la intersecția cu str. Nicolae Iorga, circulând pe breteaua de preselecție nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează Trecerea” și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Renault care circula pe str. Nicolae Iorga, fiind condus de un bărbat de 35 de ani, intrând în coliziune frontal-laterală cu acesta.

Ulterior între cele două vehicule a mai avut loc un impact față spate, întrucât șoferul de 54 de ani nu a păstrat distanța suficientă față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat în coliziune față spate cu acesta.      

În urma accidentului pasagera de pe locul din dreapta spate a autoturismului Renault a solicitat intervenția unui echipaj medical și a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” pentru investigații medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul șoferului din Renalul  și 0,35mg/l alcool pur în aer expirat în cazul celuilalt șofer. Au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de