Un bărbat din Șaru Dornei a fost reținut după ce a condus băut și fără permis un autoturism pe care l-a furat din curtea firmei unde lucrează


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Șaru Dornei, Iustin S. a fost reținut de polițiști și introdus în Arestul IPJ Suceava pentru mai multe infracțiuni.

Astfel, joi după amiaza,  un echipaj de poliție rutieră din Vatra Dornei, aflându-se în acţiune a observat în trafic, pe strada Calea Transilvaniei, un autoturism care în timpul deplasării efectua manevre scurte de schimbare a direcţiei de mers.

Imediat au pornit în urmărirea acestuia şi l-au oprit regulamentar în scurt timp.

În momentul opririi autoturismul marca Opel era condus de către un bărbat din Șaru Dornei, care a precizat faptul că nu posedă permis de conducere, iar la testarea acestuia cu aparatul etilotest, aparatul a indicat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că autoturismul marca Opel este proprietatea unui bărbat din Vatra Dornei şi a fost sustras de către bărbatul din Șaru Dornei joi după amiaza din curtea unei firme din Vatra Dornei, în scop de folosinţă, acesta având acces la cheia autoturismului întrucât lucrează ca muncitor necalificat la societatea respectivă, iar cheia era pe un panou neasigurat.

În aceste condiții s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de bărbat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și furt în scop de folosinţă.

Bărbatul a fost reținut și introdus în Arestul IPJ Suceava urmând să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de