Un tânăr din Comănești care s-a spânzurat a fost salvat în ultima clipă de rude și vecini care au tăiat funia cu care acesta se legase


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna Comănești care s-a spânzurat vineri după amiaza a fost salvat în ultima clipă de rude și vecinii care au tăiat funia cu care acesta se spânzurase.

Potrivit primelor date, tânărul de 23 de ani a mers vineri la un magazin de pe raza localității Humoreni, pentru a face cumpărături, iar apoi și-a sunat tatăl căruia i-a spus că vrea să se spânzure.

Acesta a sunat imediat acasă unde o rudă a tânărului împreună cu mai mulți vecini au mers la locuința tânărului unde l-au găsit, într-un imobil nelocuit, situat în aceeași curte cu locuința sa, având în jurul gâtului o funie legată de grinda imobilului.

Ei l-au ridicat pe tânăr și au tăiat funia cu care acesta era legat, după care l-au dus în locuință și l-au așezat pe pat și au solicitat prin 112 intervenția unu echipaj ambulanțier.

Tânărul era conștient, dar a refuzat să ofere detalii privind acțiunea sa.

 El a fost preluat de o ambulanță la CPU Gura Humorului pentru îngrijiri medicale de specialitate având „contuzie la nivelul gâtului și coloanei cervicale post tentativă de suicid”.


Intră acum și în grupul de