Un tânăr din Comănești care s-a spânzurat a fost salvat în ultima clipă de rude și vecini care au tăiat funia cu care acesta se legase

Un tânăr de 23 de ani din comuna Comănești care s-a spânzurat vineri după amiaza a fost salvat în ultima clipă de rude și vecinii care au tăiat funia cu care acesta se spânzurase.

Potrivit primelor date, tânărul de 23 de ani a mers vineri la un magazin de pe raza localității Humoreni, pentru a face cumpărături, iar apoi și-a sunat tatăl căruia i-a spus că vrea să se spânzure.

Acesta a sunat imediat acasă unde o rudă a tânărului împreună cu mai mulți vecini au mers la locuința tânărului unde l-au găsit, într-un imobil nelocuit, situat în aceeași curte cu locuința sa, având în jurul gâtului o funie legată de grinda imobilului.

Ei l-au ridicat pe tânăr și au tăiat funia cu care acesta era legat, după care l-au dus în locuință și l-au așezat pe pat și au solicitat prin 112 intervenția unu echipaj ambulanțier.

Tânărul era conștient, dar a refuzat să ofere detalii privind acțiunea sa.

 El a fost preluat de o ambulanță la CPU Gura Humorului pentru îngrijiri medicale de specialitate având „contuzie la nivelul gâtului și coloanei cervicale post tentativă de suicid”.