Coliziune în lanț a patru autovehicule pe DN 17 din cauza unui șofer neatent. O femeie a fost rănită


Intră acum și în grupul de

O femeie a suferit, vineri după amiaza, mai multe contuzii în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 17 și în care au fost implicate patru autovehicule.

Potrivit cercetărilor polițiștior, vineri după amiaza, un bărbat din Bistrița conducea un autoturism  VW Golf pe DN 17, din direcția Frasin către Câmpulung Moldovenesc, iar fiind preocupat cu alte activități ce i-au distras atenția de la condus, a acroșat cu partea din față, partea din spate a unui autoturism VW Passat, condus de un bărbat din Șcheia, pe aceeași direcție de mers.

Mașina acestuia a fost proiectată în partea din spate a unui autoturism BMW, condus de un bărbat din  Prundu Bîrgăului, care, la rândul său a fost proiectat în partea din spate a unui autoturism Mercedes-Benz, condus pe același sens, de un bărbat din Iaslovăț.

Urmare a impactelor, o femeie pasageră pe locul din dreapta față a autoturismului marca VW Passat, a suferit leziuni ușoare, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticată cu policontuzii prin accident rutier și contuzie coloană lombară, fiind transferată de aici la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

               Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile, după care le-au fost recoltate câte o probă biologică de sânge, în vederea determinării alcoolemiei din sânge.

      În acest caz a fost deschis un dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de