O femeie din Vicovu de Sus a primit interdicție de a se apropia de fostul soț după ce l-a bătut


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au emis, miercuri seara, un ordin de protecție provizoriu după ce un bărbat a fost lovit de fosta soție.

Potrivit primelor cercetări polițiștii din Vicovu de Sus au stabilit că bărbatul locuiește cu fosta soție într-un imobil din Vicovu de Sus, iar miercuri seara, în jurul orei 20:10 acesta a fost lovit de fosta soție în zona capului.

Bărbatul rănit a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu „contuzie occipital stânga posttraumatic”.

În acest caz s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar pe baza răspunsurilor oferite de către bărbat s-a constatat că în cauză există risc iminent, fapt pentru care în cauză a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile/ 120 ore începând cu data de 12.01.2022 ora 21:05, fiindu-i  impuse fostei soții păstrarea unei distanțe de 50 de metri față de bărbat și față de imobilul acestuia situat în orașul Vicovu de Sus.

În acest caz a fost deschis și un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de violență în familie”, ce urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.         


Intră acum și în grupul de