Un bărbat din Vatra Dornei care a furat două mașini și le-a condus fără să aibă carnet, depistat în cadrul unei razii a polițiștilor


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vatra Dornei au organizat, joi, o razie pe raza municipiului Vatra Dornei în urma căreia a fost identificat un bărbat ca fiind autorul furtului unui autoturism Mazda în 25 iulie și a unui autoturism Volkswagen Passat, în 8 octombrie 2021 ambele aparținând unui bărbat din municipiul Vatra Dornei.

Astfel, în cursul dimineții, la domiciliul suspectului a fost efectuată o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost identificate cheile autoturismelor sustrase de acesta în cursul anului 2021.

Pe parcursul cercetărilor și în urma probatoriului administrat de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Biroului de Investigații Criminale, suspectul a recunoscut comiterea infracțiunilor și s-a dispus reținerea lui.

În urma consultării procurorului de caz s-a stabilit ca suspectul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de luare față de acesta a măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. 

Cercetările în acest caz sunt continuate de către lucrătorii Biroului de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de